• Regulamentul de bază al comunității FIFA STYLE •
I. GENERAL
- Membrii forumului sunt obligați să respecte acest regulament deodată ce l-au acceptat când s-au înscris, altfel vor fi sancționați cu avertisment sau cont șters, depinzând de gravitatea cazului.
- Nu creați subiecte cu un nume al cărui conținut nu corespund cu acesta.
- Este interzis un limbaj vulgar, necivilizat pe forum și pe Messenger după și înaintea meciurilor.
- Sunt interzise conturile multiple, altfel veți risca ștergerea sau banarea tuturor conturilor dumneavoastră.
- Este interzisă orice fel de reclamă a altui site, a unei firme etc.
- Comportamentul neadecvat(ironic, arogant etc.) va fi sancționat cu dezactivarea contului dumneavoastră.
- Nu aveți voie să faceți off-topic, nu vă bateți joc de topicurile celorlalți.
- Este interzisă discriminarea religioasă, rasială, sexuală, etnică etc.
- Limbajul necivilizat față de membrii staff-ului FIFA STYLE se va sancționa cu ban IP.
- Pentru orice eventuală reclamație asupra unui membru al staff-ului, vă rugăm să postați pe forum sau să anunțați fondatorul sau un administrator.
- Fiecare reclamație va trebui să fie însoțită de dovezi clare. Veți putea reclama și membrii staff-ului.
- Vă rugăm să evitați prescurtările folosite deobicei pe Messenger(de ex.: sh, u, k etc.) și să aveți un scris cât mai citeț.
- Nu scrieți posturile prea colorate și cu multe editări. Culorile în titluri sunt interzise pentru membrii! Primiți avertisment la prima abatere, iar la a doua penalizare sau dezactivarea contului.
- La 3 warn-uri primiți ban.
II. Competiții
- În competiții, vă veți înscrie doar dacă aveți o conexiune bună, iar în cazul în care nu aveți IP stabil, sunteți obligat să aveți cel puțin unul dintre programele: Game Ranger, Hamachi.
- Perioada de înscrieri va fi anunțată. Dacă nu ați prins loc, mai puteți prinde loc în competiția respectivă doar dacă vă veți înscrie pe lista de așteptare.
- Fiți fair-play !
Regulamentul va putea fi modificat. În cazul acesta, vă rugăm să-l vizualizați frecvent, deoarece nu ne vom asuma răspunderea în cazul încălcării acestuia.
Joi Noi 21, 2013 5:26 am Scris de s0N1kBG
» Saalut all
Vin Aug 03, 2012 2:40 am Scris de yonu7z
» TUR • Etapele 7-11 inclusiv & rezultatele
Joi Aug 02, 2012 3:34 am Scris de Corbul
» Câștigătorii la FIFA07
Joi Iul 26, 2012 5:01 pm Scris de Reflex
» TUR • Primele 6 etape & rezultatele
Joi Iul 26, 2012 4:53 pm Scris de Reflex
» Reclamații Liga II
Joi Iul 26, 2012 4:37 pm Scris de Reflex
» Componență și discuții Liga II